SERVICE E-BODA - INREGISTRARE PRODUSE
Va multumim ca ati ales E-Boda.

Inregistrarea produselor dumneavoastra este foarte importanta pentru
procesul de service si va multumim pe aceasta cale.
O mare parte din campuri sunt obligatorii.


Pentru o inregistrare corecta a produsului dumneavoastra, va rugam sa cititi cu atentie aceste instructiuni.

Va rugam sa utilizati materiale de ambalare corespunzatoare pentru a evita deteriorarea produselor (recomandam ambalajul original). Nu ne facem raspunzatori pentru acele produse deteriorate la transport datorita modului de ambalare; acest litigiu se va rezolva intre client si compania de transport.

In cazul produselor ale caror defecte nu fac obiectul garantiei, stipulate in certificatul de garantie, intra in responsabilitatea clientului sa suporte costurile de transport.

Pentru aducerea la conformitate in perioada de garantie documentele care trebuie sa insoteasca produsul sunt:

 • Copie factura sau bon fiscal,
 • Certificat de garantie completat si stampilat de catre vanzator. • Termeni si conditii

  Pentru produsele predate in service, clientul ia la cunostinta si este de acord cu urmatoarele:
  1. Conform cerintelor producatorilor, in procesul de verificare/reparatie a produselor se poate efectua actualizarea versiunii de soft. Deasemenea in cazul in care se inlocuiesc componente electronice procedura de lucru poate impune rescrierea de soft, din acest motiv, datele personale, aplicatiile si/sau alte setari personale se vor pierde. Va recomandam sa efectuati in prealabil unele copii de siguranta pentru toate aceste informatii. Service E-Boda nu isi asuma raspunderea pentru pierderea datelor personale aflate in memoria produselor.
  2. Produsul se va preda catre service impreuna cu toate codurile de siguranta, blocare sau alte parole specifice dezactivate.
  3. E-Boda Distribution are acordul clientului pentru prestarea de servicii de diagnosticare, reparatie si asistenta tehnica pentru produsul predat.
  4. Conform conditiilor de acordare a garantie din certificatul de garantie, produsul nu beneficiaza de garantie in urmatoarele conditii:
 • produsul prezinta urme de contact cu lichide, elementele de detectie a umiditatii excesive active ( rosii ), parti electronice cu urme de coroziune
 • produsul prezinta carcase lovite, conectori deteriorati, display sau touchscreen spart sau fisurat, defectiuni provenite prin modul de punere in functiune si utilizare
 • produsul prezinta urme de interventie neautorizata, inclusiv instalari de sisteme de operare neautorizate de producator sau importator
 • produsul prezinta serii modificate, acoperite sau indepartate, care duc la imposibilitatea de identificare a produsului
 • 5. In cazul produselor ale caror defecte nu fac obiectul garantiei, intra in responsabilitatea clientului sa suporte costurile de transport, deasemenea E-Boda Distribution isi rezerva dreptul de a solicita clientului si taxe de diagnosticare daca situatia o impune.
  6. In cazul reparatiilor efectuate in cadrul garantiei, in conformitate cu specificatiile, procedurile si recomandarile producatorilor, E-Boda Distribution isi rezerva dreptul de a nu returna clientului piesele defecte inlocuite in cadrul interventiilor efectuate.
  7. Toate piesele si subansamblele utilizate in interventiile service sunt certificate sau agreate de producator sau importator.
  8. E-boda Distribution nu presteaza activitati de recuperare si montare a foliilor de protectie aplicate pe produse.
  9. Termenul de punere in stare de functionare acceptat de ambele parti pentru produsele care fac obiectul garantiei este de 15 zile calendaristice in functie de disponibilitatea pieselor de schimb si complexitatea interventiei.
  10. Termenul de punere in stare de functionare acceptat de ambele parti pentru produsele care NU fac obiectul garantiei este de 60 de zile calendaristice in functie de disponibilitatea pieselor de schimb si complexitatea interventiei. Pentru aceste interventii se ofera garantie, aceasta va fi stipulata in devizul de reparatie atasat facturii fiscale, si nu poate fi mai mica de 3 luni pentru manopera si 6 luni pentru componenete.
  11. Notificarea privind efectuarea reparatiei ori neacordarea garantiei va fi transmisa clientului prin unul din urmatoarele moduri: e-mail, telefonic sau scrisoare recomandata.
  12. Pentru toate produsele neridicate din unitatea service in termen de 30 de zile calendaristice de la momentul notificatii conform punctului 11, E-Boda Distribution isi rezerva dreptul de a solicita clientului achitarea unei taxe de depozitare in valoare de 10 lei/luna ( tva inclus ), incepand cu a 31-a zi.
  13. Pentru produsele neridicate in teremen de 6 luni de la data notificarii specificate la punctul 11, clientul declara ca renunta in mod irevocabil si cu titlu gratuit la dreptul de proprietate asupra produsului in favoarea SC E-Boda Distribution SRL.
  14. Informatiile personale solicitate (nume, adresa, numar telefon, adresa email si altele) sunt informatii necesare in procesul de service. In anumite cazuri adresa de email poate fi transferata producatorului pentru realizarea unor sondaje de opinie privind calitatea serviciilor oferite de unitatea de service. Aceasta informatie va fi tratata de catre acestia conform legislatiei in vigoare si nu va fi folosita in scopuri publicitare. Oferind informatia legata de adresa de email, oferiti acordul transferului ei in acest scop.
  15. Va rugam sa utilizati materiale de ambalare corespunzatoare pentru a evita deteriorarea produselor (recomandam ambalajul original). Nu ne facem raspunzatori pentru acele produse deteriorate la transport datorita modului de ambalare; acest litigiu se va rezolva intre client si compania de transport.
  16. Pentru aducerea la conformitate in perioada de garantie documentele care trebuie sa insoteasca produsul sunt:
 • Copie factura sau bon fiscal,
 • Certificat de garantie completat si stampilat de catre vanzator.

 • S.C. E-Boda Distribution S.R.L. este operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP cu numarul 16006/2010.
  Pentru sugestii, reclamatii sau nerespectarea termenelor de reparatie oferite sau prevazute de legislatia in vigoare, va rugam sa trimiteti email catre directorul de service la adresa reclamatii-service@e-boda.ro

  Sunt de acord cu termenii si conditiile